tisdag 31 mars 2009

Hos frisören

Igår klippte jag mig och det är faktiskt lite små jobbigt!
Asså det kalla små snacket.
Hon: Har du barn?
Jag: mmmm
Hon: Jaha hur gamla?
Jag: 4 och 1
Hon: va roligt är det killar eller tjejer.
Jag: killar......
det är tyst i några minuter, jag tänkte skönt bara hon klipper mig så jag för åka, jag menar jag kom inte dit för att prata och pröjsa 300:- för 40 min.
Sen kom det igen.
Hon: Har du hus eller lägenhet?
Jag: hus!
Hon: jaha vad kul.
Det är tyst i några minuter igen. Och så fortsätter det om och om igen. Jävligt pinsamt, förstår inte varför jag alltid är med om detta, jag vill bara klippa mig, inte små prata.

måndag 30 mars 2009

Dagens dåre!

Hemma bio

När alla låg hemma i sofforna och kolla på gamla bond filmen (Casino royale) som gick på tv igår, satt jag i min grymt sköna fåtölj, drack en fett whisky och såg den ny (Quantum of solace) i min bio, 100 tum duk med bra ljud, riktigt bra rulle, får nog fyra av fem pilsner.

söndag 29 mars 2009

Min första bok


Jag läste min första bok på sjukhuset ja asså sedan skolan.. Det var Snabba Cash, var faktiskt riktigt harmoniskt skulle nästan kunna tänka mig läsa en bok till, har alltid varit jäkligt anti mot böcker då det finns film! men denna bok faller i min smak då den handlar om maffia eller Stockholms undrejord...

LURADE


Det är klart jag opererade mig i Torsdags, tror du att jag är dum eller? (svara inte på det) jag har ett friskt hjärta nu.. Typ flång nytt... Det gick ni på Haha!! operationen gick bra, har bara ett blåmärke stort som en fotboll och två nål stick 4mm i diameter in i gömsken och armen där dom skicka in kablar till hjärtat... varit borta sedan i onsdags det varit dåligt med datorer. Men nu är jag tillbaka jiihho...

onsdag 25 mars 2009

Operationen

jag skulle ha opererat mig idag, men glömde som vanligt bort tiden igen? dom ringde och fråga vart jag var, mitt svar denna gång var att min mamma har precis dött och jag hade inte en tanke på att komma till sjukhuset. Hon svarade snällt med att det var förståligt och att hon inte skulle debitera något för detta. Jag sa tack och lag på!

tisdag 24 mars 2009

Så jävla bra...



Alla som har småbarn fattar!!

Operation

Imorgon ska jag operera hjärtat :( Jag ser verkligen inte fram mot det, har ångest och skulle helst inte åka dit, jag får hjärtrus och det slår i 200 slag min. Dom säger att det skall vara en enkel operation och att jag kommer hem efter två dagar. Men man är vaken under operation när dom ska gå in med massa slangar och skit, Dom ska bränna bort någon extra kabel som skickar impulser till hjärtat ungeför som när man får adrenalin eller blir rädd så ökar pulsen, men jag kan få så när jag sitter ner och inte gör något alls. Är skit jobbigt jag kan inte idrotta specielt mycket då går hjärtat upp eller heller inte anstränga mig specielt. Så operationen behövs men det känns jobbigt!

måndag 23 mars 2009

God morgon


Idag är det måndag, alla vet juh att måndagar kan vara lite små sega, men inte jag. Jag tycker måndagar är den bästa dagen på hela veckan... NOT! därför började jag min morgon med att kolla mailen kolla in järnkaminernas hemsida. Göteborg borta 11/4 det skulle vara något, ska höra runt med lite med polarna ifall dom är sugna, då är det bara att slå till...

fredag 20 mars 2009

Dagens fjortisar!

Jag åkte från jobbet till Märsta C och köpte lunch, såg säkert 20 stycken fjortisar som spatserar med sina mjukisbyxor. Kategorin var framförallt tjejer. Vart man än är så ser man daskiga mjukisbyxor Blå, Svarta, Röda verkar inte spela någonroll vilken färg?
De går inte omkring i dessa klädesplagg som tex träningskläder utan på fullt allvar har på sig dessa som ett mode, en trend. upp sminkade med mjukisbyxor och luvtröja som att det skulle vara ett pjamasparty. Och varför undrar man, varför? Vem i helsike tycker det är snyggt?! iaf. inte jag. det är Skit fult, osexigt, fattigt och äckligt. Dagens ungdom! Vart ska det ta vägen?

Mammor och pappor ge era barn pengar att köpa jeans, istället för att dom ska springa omkring som ett jävla mjukis paket!

Helg snart.

Fan vad det ska bli skönt med helg nu igen :) fredagar känns alltid lite lättare och nu med ett skapligt väder med sol, är den ännu bättre.. Imorgon ska jag åka lite hjuling med atv stockholm igen ska bli jäkla roligt! Igår jobbade Cicci natt och Lucas vaknade tre gånger under natten bara pallra sig upp göra välling och förska söva han igen :( är jävligt trött nu.. Skulle aldrig klara att göra detta varje kväll och samtidigt vara fokuserad och effektiv på jobbet !

Det är därför man har en flickvän ;)

torsdag 19 mars 2009

Pizza?



Skit it då? då får jag göra en pizza ala pontus och bjuda på det. Hur kul e de? Är det ingen som vill dela med sig av sina recept. Jävla snål snopar...

Middag!

Vi tänkte bjuda min syster och hennes familj på middag nu på lördag. Och jag undrar om ni har något tips på vad man kan tillaga? Vad tycker ni är en fin middag? Ska man ha två eller tre rätters? Även röttvin, vilket ska man ha, vet inte om så många bra...
Så komigen och bjud på era hemliga tips!

onsdag 18 mars 2009

Smärta!!

In Action med Jimmy stekarn som är jävligt grym på sin grej...Efter sex timmar var det klart man var skapligt mör i armen, totalt tog det 12 timmar att göra denna tatuering men det var värt det, nu när man är klar. Igår sista två timmarna sa jag till han att hugg av mig armen och sy på den när den är klar, det gjorde så in i helvete ont. Om ni kollar så är det tatuerat i arm vecket och jag slet nästan av mig håret när han gadda där FYFAN..


Annar är jag jävligt nöjd med resultatet.. Jimmy is the man!!



tisdag 17 mars 2009

Tatuerings dags igen


För ungeför två månader sedan så tatuerade jag mig detta och idag kommer fortsättningen med mera smärta.. men det är trotts allt mina barn jag har på armen, så de är värt varje nålstick.

Fälgar..



Jag fick mina nya däck och fälgar igår ITP fälgar 14" med 27" mud light TRX däck :) den blir typ 7-8 cm högre och en jäkligt mycke fetare! Jag kunde inte hålla mig, så fort jag fick dom åkte jag hem och skruva på dom och sedan ut och test körde i typ en timme i mörkret i skogen :)

måndag 16 mars 2009

ATV


Hej!
I Lördags var det fyrhjuling det är så förbanat roligt. Tror jag ska med till Gävle under påsk helgen och gasa lite med Atv Stockholm, skulle vara jävla skoj! Tror jag har hittat mitt kall.

fredag 13 mars 2009

Kiss & Bajs

Min äldsta son har precis kommit in i en period då kiss och bajs är väldigt roligt, han är tre år och åtta månader, kiss och bajs åldern. Men jag är inte den som är den, utan jag hakar så klart på. Och jag är snart tjugofem, Han säger att jag bajsar på golvet och assgarvar, Då säger jag att Alex gillar att äta bajs.. det blir tyst. Och han assgarvar ännu mera.. Jag gillar kiss och bajs åldern tror aldrig man riktigt växer ifrån det....

Gårdagens vinnare på badmintonen

Gårdagens vinnare Mattias Karlsson.
Gårdagens Förlorare Tommy Karlsson

Igår var det badminton, vi hade lite pengar i potten för att göra saken mera spännande 50:- var blev det. 150:- till vinnaren 50:- till andraplatsen.

Tabell
1: Mattias Karlsson
2: Jimmy Gustaffson
3: Pontus Löfgren
4: Tommy Karlsson


torsdag 12 mars 2009

Dagens tips!


Jag drack ett jäkla gott vin igår, köpte den för någon månad sen. Men igår var det dags för lite vardagslyx, fan va jag gillar vardagslyx, och gott smakar det... kosta typ 63: -eller något. Så billigt var det för att må lite bra! Vet ni varför jag alltid tar bilder på dom vinen jag gillar? Joo det är för att när man kommer in på systemet så finns det 1000 olika viner och jag minns inte en sort som jag tycker om. Det var dagens tips!

Tony Koma!


En polare till mig har släppt en skiva "prelude" heter den, måste därför lägga upp hans blogg och myspace sidor här. Propps...


onsdag 11 mars 2009

God morgon

Idag var en sån här morgon då man önskar att alarm klockan inte skulle ha ringt. Om jag hade ett lager med klockor i förråd, skulle min alarm klocka varit väldigt trasig just nu.

Så här ser jag ut innan och efter jag vaknat.

tisdag 10 mars 2009

DU SKÖN KUK!

Fan vad jag hatar cyklister



Idag var det kaos i hela Uppsala kanske i hela Sverige. Men i Uppsala stog det bilar och bussar längs med vägarna överallt, folk krockade och hade sig, men dom värsta är dom som cyklar, jag blir inte klok på detta folk... Dom svänger rätt ut i vägarna och tror att bilarna bromsar. Men det kan jag intyga att det går inte alltid att stanna, då det är halt som två sumobrottare in smetade i glidmedel. berättade jag att jag körde över en cyklist idag!

Ja det är sant jag lovar. Hon svängde rakt ut i vägen, jag stod på bromsen men bara gled rakt mot henne och körde över henne. Hon ramlade av cykeln. Jag öppnade bildörren och fråga hur det gick! Hon svarade att jo det gick bra, precis som att det händer ibland att man blir på körd. och fortsatte på sin tradelut. Det konstiga var att hon såg mig först när jag körde på henne. Bara cycklar rakt ut i gatan... Jävla idiot cyklister, dom borde fan behöva cykelkort.

måndag 9 mars 2009

Sanningens ögonblick

Jag kollade på Sanningens ögonblick igår.

Och vilka jävla idioter det är som deltar. Hur kan man riskera vänskapen eller flickvänen eller familjen för lite stålar? Det kröp fram att denna killen var fikus och hade haft samlag med killar, hemma i föreldrars hus. När hans flickvän satt med i kuliserna och fick höra allt han sa, även att han har snackat skit om hans bästa polare som också satt med där, som vart jävligt ledsen. Allt för
75 000:- Vilken jävla idiot!!




Thailand..


Alltså min farsa och hans flickvän Marie och hennes dotter är i thailand.

Han har en sån där resedagbok där han berättar hur bra dom har det om dagarna. Dom solar och badar, dom dricker färgglada drinkar och iskall singa. Man blir inte direkt på bättre humör när man sitter inne på kontoret, och läser hur bra dom har det. med ett skit väder utanför fönstret. Så jäkla oretvist!! Men jag tycker att det är kul att någon har det bra :)
Önskar bara att den skulle vara jag...

Fredags kväll..

Fredag vart inte precis som jag hade tänkt. Det som hände var att efter vi hade bowlat så skulle alla dra till Flustret, men under promenaden dit fick allt Märsta folk, för sig att dom saknade Märsta för mycket.. (Märsta Muppers) Iaf så gick vi övriga till etage, för att dricka bira vidare in i natten. där var det trevligt, det lila jag kommer ihåg och det var inte mycket. Det var även hamburgare och taxi hem, som planerat!

fredag 6 mars 2009

Min kväll i bilder..


Så här kommer min kväll att se ut. Vi startar på Bowlaget med lite käk och sedan bowling.
Efter det, blir det att trampa iväg till till flustret, för att softa och tömma baren :)
När natten är nåd, blir det Mc donalds och en bulle hem.
En hel kväll med jobbet...

Gårdagens vinnare.

Haha Jag förlorade inte igår, Det var synd att vi inte satsade lite pengar bara, nästa vecka blir det 200 kr i potten. 50 kr skallen. 150 kr till vinaren, 50 kr till tvåan. 0 kr till trean och fyran.

Gårdagens vinnare
1: Mattias Karlsson
2: Pontus Löfgren
3: Jimmy Gustaffson
4: Tommy Karlsson

torsdag 5 mars 2009

Badminton idag..

Om en timme ska jag vara i Uppsala på UTK och spöa skiten ur dom andra... Jimmy ringde precis och påminde mig att det var idag, och att han vill göra en tunering av det, med pengar i potten. Han tror att vi andra är dåliga, och ser det som en fast inkomst. Jag kan juh säga till er här. Att jag spelade bara dåligt föra veckan, för att han skulle vilja beta lite stålar. Läger upp lite bilder imorgon, så ska jag vissa vem som vann.

onsdag 4 mars 2009

Fick precis ett tips...

Fick precis ett mail, döds testet ska man inte gå in på. Då kan man !!"

Hej Pontus, satt å skrattade vad du skriver i din blogg, va rolig du är...Men vill bara tipsa dig om att akta dig förLivsprognos och Marantana, för de är bluff företag med samma ägare, de skickar ut fakturor bara man går in på deras sida, dom skickar till fakturor till datans ip adress.Se denna konsument sida nedan så fattar du ännu mer.http://www.cint.se/debatt/ShowPostFlat.aspx?PostID=90205

Undra hur många fakturor jag kommer att få :o(

Mina favorit bloggar

Har nu lagt till vilka som är mina favorit bloggar, kolla --------------

God morgon

Den här sammanfattningen är inte tillgänglig. Klicka här för att visa inlägget.

tisdag 3 mars 2009

Döds test

När är din dödsdag?
Nyfiken? Gör vårt test! Baserat på de senaste rönen. www.livsprognos



Jag var precis inne på facebook och såg att dom ville att man skulle göra ett test, när man får reda på den dagen man dör. Varför skulle man vilja veta detta?

Är det ungeför så här.
Ska jag gå ut på krogen i helgen? vänta jag gör ett döds test och kollar hur många lördagar jag har kvar att leva. Jaha det var 102 veckor kvar, men då kan jag juh vänta tills nästa helg!

Hur kan man glömma...

Idag skulle jag operera mitt hjärta som är lite slittet, Jag får som hjärtklappningar och det rusar upp i 200 slag min. Hur som helst skulle jag vara där kl 08:30 i morse, men kom på det för en stundsen, att det var idag... Så vad gör man, joo jag ringer till akademiska sjukhuset och ljuger så min tunga blir svart! Jag säger att jag ligger hemma med 40 graders feber och magsjukan och att det inte finns en möjlighet att jag kan komma idag...du vet hur man låter när man ska ringa och säga att man är sjuk, hööhöö Jag kan inte komma idag höhöö hö, hon svarade så snällt att då är det bäst att du är hemma, du får en ny tid om tre veckor. Jag: Ja det är nog så hööhöö hej då!

Hur fan kan man glömma att man ska operera hjärtat, det är inte direkt som att missa tandläkaren. jäkla sopa man är....

måndag 2 mars 2009

atv stockholm

I lördags var det även gasa med Atv Stockholm kolla länken www.atvstockholm.com
Det var förbanat roligt, hela dagen var filmad och finns att kolla på atvsthlm. där jag även blir kallad för rookie! vetefan varför dom gör det :)

God morgon


I lördags var jag på krogen i Märsta, Fråga mig inte varför just i märsta. Men där var vi iaf.

Vi var på Corner och drack bira och lakrits shots, det var riktigt nice!! och att träffa lite polare där, men sedan när kvällen blev till natt, var det dags att gå över till "KC" Kung Carl. Ja asså det är så många gör. Precis som vi, så gick vi över till KC. När jag står i kön och fryser i väntan på att komma in,
så säger vakten: Du har druckit för många öl gå ett varv runt huset...
Jag: Va ja nää jag har bara druckit typ fyra öl jag är inte ful...
Vakt: Gör som jag säger om du vill komma in...

Jag gjorde så klart som han sa, men istället för att gå ett varv runt huset så gick jag till Corner tog en till snaps och en bira till, efter det gick vi tillbaka till KC för ett nytt försök. Det ända vakten så var: välkommen tillbaka det var bra att du gjorde som jag sa åt dig.
Jag: Självklat!
Vakten: Välkommen in...
Asså jag hade supit ännu mera. Då fick jag komma in! Jäkla låsas poliser.. Det ända han fick ut av detta, var att han kunde använda sin låsas makt, för att bestämma över mig.... eller kanske inte så konstigt att jag inte kom in. Om jag såg ut som på bilden