onsdag 29 april 2009

Skitig!

Igår var vi ute och körde lite kvälls körning, klockan vart 22:30 innan vi gasade hemmot. Man blir som ett barn på julafton när man är ute i skogen och kör. Jag har hört att fyrhjuligs åkare gillar stora skithål... och jag kan stolt säga att jag gillar stora skithål, desto större, desto bättre. Djupa skithål är riktigt roligt när man får borra ner sig ordentligt. Vi har börja med att skitigast vinner. vet inte ifall jag vann igår men jag var lerig från topp till tå.

måndag 27 april 2009

Körning 26/4

Igår var det körning i 5-6 timmar det var förbannat roligt. det var mycket blött i forsande diken roliga gegg spår mm. Men min rumpa gör förbanat ont idag, det är för att när man åker fram och tillbaka på sadeln så blir det skavsår i röven... vafan trodde ni! Föresten berättade jag att jag gjorde min första rulltårta igår. Det är när man välter maskinen, jag skulle ta mig över ett dike som var väldigt djupt, och när jag skulle köra upp så välte maskinen över mig. Väskan låsnade och flött iväg typ 20m när jag låg under maskinen i ett vatten fyllt dike. Tur att man inte var ensam och körde, när man ligger under fyrhjulingen i vattnet.









4B


Jag hittade en gammal skolkatalog. Den där söta oskyldiga lilla pojken med något nyckelband runt halsen, det är jag! Jag gick i Thunmanskolan i knivsta klass 4B. Som jag kommer ihåg det så hade man jävligt roligt på den tiden, alltid glad och hade små problem. För det mesta spelade vi kula på rasterna, jag kommer ihåg att jag hade en järndank som var stor som en innebandy boll. Alla ville ha den och en dag förlorade jag den mot några sketna glaskulor, Det var en jobbig dag på den tiden. Fast det kanske var något år innan detta kort togs :)

fredag 24 april 2009

Mountains & Mud 3 Trailer


ATV Porr så det bara skriker om det...
Innan ni klickar plocka fram toapapper det behövs!!

torsdag 23 april 2009

Ta hand om dig?


Jo det är ju ett bra sätt att ta hand om sig. Om man vill gå upp i vikt!

onsdag 22 april 2009

DVD

Igår räknade jag mina dvd filmer och jag fick det till 642 st.. är det bra eller dåligt? Varje gång man åker och handlar eller tankar står jag vid dvd hyllan! det är ungefär som en röst ropar på mig och säger komsi komsi kolla på mig. Jag har ett stort dvd beroende och har svårt att sluta vad gör man?

God morgon!

Det har varit jäkligt stressigt på jobbet och det är anledningen till att jag inte hunnit skriva så mycket.
I helgen vart det jävligt lugnt var bara jag och grabbarna hemma då Cicci jobbat hela helgen!
Men det börjar funka bättre och bättre då Lucas har vuxit en aning och lämnat det där värsta bebis stadiet. Jag har inget mot bebisar men tycker att det är roligare när dom är från ett år och upp.

fredag 17 april 2009

Middag och bio

Ikväll ska jag och Cicci ut och käka och sedan blir det bio, Vi har inte riktigt bestämt vilken film vi vill se ännu och vi brukar alltid vara oense om vilken film vi ska se. Jag vill se Action eller komedi. Hon brukar oftast vilja se någon tjej film typ som Djävulen bär prada! Men vi får se vems vilja som är starkast!!

Tråkigt

Det är så jävla tråkigt att det är lugnt här inne på jobbet, i vanliga fall brukar jag tycka att det är ganska skönt, men inte nu. Alla arbetsplatser är tomma och Matte har varit borta sedan tisdags, I vanliga fall kan han få utbrott på allt och alla för ingenting. Då önskar man att han inte skulle vara här. Och kan dra dit solen inte skiner. men inte nu. Första dagen var det ganska skönt att han inte var här. Men nu tre dagar efter så börjar det bli lite tråkigt. Lite lugnt, så fort det kommer in någon på kontoret känns det som att man måste prata av sig lite. finns ingen att bolla idéer med? Bara jag och många högar med förfrågningar.

Goo Morgon!

Skulle verkligen behöva ha en spark i röven när det gäller börja gå ned i vikt!
Är det ingen som är sugen på att ha en liten tävling? Typ den som går ned tio kg först skall få 2000:- av den andre! Någon som vill?

torsdag 16 april 2009

Hej!

Jag har bokat tid för ny gaddning idag men på ett annat ställe, en snubbe som bor i salabacke i uppsala och kör hemma i hans vardagsrum. Han har haft en studio inne i uppsala tidigare. Left hand tattoo hette den. Men nu blir det i hans vardagsrum istället, mellan 4-500 kr timmen tar han vilket är typ halva priset mot en vanlig studio.
Min son Alexander har snattat för första gången igår. Vi var på willys och handlade lite, men på vägen ut efter man betalat gick man förbi en annan disk där dom säljer mackor och lite annat. Då frågade han om han inte fick en sunkis som stog där. Men jag sa åt han, att han fick vänta tills vi kom hem så skulle han få en där istället. Han vart grinig och när vi kom ut hade han en sunkis bakom ryggen den lilla tjuven.... Vi gick in till kassan och lämnade tillbaka sunkisen och bad om ursäkt. Efter det sa jag att om man tjuvar låser dom in en på ett rum i fyra år vilket är lika länge som du har levt. Alex blev bra förvånad och sa. JAHA! Vilket man kan förvänta sig av en fyra åring. Men jag tänkte om du gör det när du blir äldre. Då blir det inget JAHA. Nej det räcker inte till om man är 12 år. Då blir det putsa pappas bil i 4 år 3 gånger i veckan :)

onsdag 15 april 2009

Mail...

Imorse när jag kom till jobbet hade jag 26 nya mail, ändå kollade jag mailen igår innan jag åkte hem vid 16:00 inte klokt! har nu suttit och öppnat hälften av alla. Det har tagit ca en timme att skriva tillbaka och skrivit ut allt. brrrr

måndag 13 april 2009

Rolig historia

Lille Fredrik gick i förskolan när fröken frågade vad deras pappor jobbade med. De vanliga svaren dök upp som polis brandman, revisor m.m. Fredrik sa: Min pappa är erotisk dansare på en gaybar där han klär av sig naken för främmande män och dom som betalar riktigt bra får sätta på honom. Fröken tog med Fredrik ut i korridoren och frågade honom:
Är det här verkligen sant? Nej, svarade Fredrik skamset, men farsan spelar fotboll i AIK och det är så jävla pinsamt

Hyllningssång till Can-Am



Kenneth the Shitkicker
Vi var och körde med dom i sandviken i helgen. Stort tack till Eastcoast Atv som hade arrangerat en grymt bra helg för många glada hjulings åkare :)

torsdag 9 april 2009

Glad Påsk!

Tjänade tusen spänn!

jag har nyligen köpt en ny hjälm, Märket är Roof modelen heter Boxer. Dom på affären ville ha 3000 spänn för hjälmen, Mitt svar var att det kan dom glömma! Ni får 2000:- för den och inte ett öre mer. Det var en utlänning som bröt, Han sa att hjälmen kostar 3000:- hur fan skulle jag kunna få köpa den för 33% mindre. Vi stog och diskuterade fram och tillbaka. det hela slutade med att jag fick betala 1950:- för hjälmen! Killen som stog bakom kassan var inte speciellt glad när jag gick därifrån med min ny inköpta hjälm.

tisdag 7 april 2009

Test


Jag gjorde ett test på facebook där dom fråga Vilken Beck karaktär är du? Själv vart jag Grannen Haa vilken jävla förnedring, Jag vill inte vara grannen jag vill vara Gunvald.
Men kommentaren var: Du är en person som tar allt som det kommer. Ingen stress i ditt fall men akta dig, du kan vara i alkohol träsket!
Ja kanske, stämmer in ganska fint!

Bra tifo


Igår var det premiär match Djugården vann mot Örebro med 1-0 hemma på stadion, detta gör att djurgården inkaserar tre poäng. Full fart framåt..

Skruva den som Beckham

Inte konstigt att alla vill vara David Beckham, killen kännar 363 miljoner kronor om året bara på att spela fotboll i Milan. Det gör han till världens mest betalade fotbollspelare.

måndag 6 april 2009

Tänkte köpa hus!

Tänkte köpa nytt hus till mig och frugan! Det är beläget i den lite finare delen av Stockholm nämligen Djursholm dom ska bara ha 28,5 miljoner för huset. Men tänk dig och bo här va, vilken dröm, ha någon som springer omkring och städar diskar lagar mat kaller en för sir. Tänk er, Sir Pontus får det lov att vara en Macalan 24 årig till. Eller vill du att jag ska hälla upp ett bad!
Tänk er
En lite snygg latino tjej som häller upp Whiskyn och städar åt en,
Tänk er
En butler som heter dave, han plockar fram kläder och kör en vart man vill.
Tänk er.
En kille som heter Frank som lagar all mat åt en när man kommer hem.
Tänk om.
Sedan vaknade jag. Och det enda som saknades var 28,5 miljoner. Så nära men ändå så långt bort... Nu åker jag hem istället, till mitt fina hus som ligger beläget i fjällnora 204 kvm (med sjötomt) och biorum. På vägen hem åker jag förbi Mc donalds köper en big mac med + meny åker vidare hem. Där jag tar en Bowmore 12 årig istället, häller upp den själv, kollar mig i spegeln och kallar mig för sir. häller sedan upp ett varmt bad åt mig själv. läger mig där och dricker min whisky. Kanske inte har det så dåligt iaf.

Hur tänker dom?


Jag var på shell/7eleven och såg denna konstiga skylt, hur tänker dom? ska man både dammsuga bilen och äta samtidigt. hur skulle det se ut, och skulle det inte komma smuts i maten? Borde det inte stå. (Nu kan du njuta av en pasta gorgonzola efter du dammsugit baksätet) lovar att flera skulle köpa det, än deras dumma förklaring. Att här kan man både dammsuga bilen och köpa mat !FAN vad jag vill ha tillbaka mitt shell. Ut med 7eleven och in med shell igen!

Lucas börjar bli stor!


Lilla Junior börjar arta sig, han kastade ut alla saker i lådan och kröp sedan i den. Han var skit glad när han satt i sin lilla låda.

Sommar*


Jag tog ett skönt kort på våran baksida, då det har varit så jävla skönt väder i lördags klockan var runt sex och solen höll på att gå ned. Har plockat fram några av våra utemöbler och första grillningen var i fredags, sommaren kommer nu. Så jäkla skönt....

söndag 5 april 2009

Söndag!

Vi är nu hos min flickväns farsa Roger, som idag fyller 50 år. Förövrigt så har jag varit ute med atv stockholm hela dagen och gasa hjuling :) var jävligt roligt...

fredag 3 april 2009

Fredags öl

Nu ska jag ner till pubben med jobbet och dra en fredags ÖL. Så skål på er och ha en trevlig helg!

torsdag 2 april 2009

Därför kallas jag Dumbo!


Några jag känner och inte känner kallar mig för Dumbo, Jag skulle vilja tro att det är för att dom förknippar mig med Rambo! Ni vet en stor matcho snubbe med grymt stora biceps en MAN av hög kaliber. Enda skillnaden som jag ser det, är att han har ett band i pannan och inte jag. Ska nog åka förbi intersport och införskaffa mig ett senare. men medans. Kalla mig gärna för DUMBO!

Antipiratbyrån!

fildelningslagen (Ipredlagen). Och vid fyratiden på eftermiddagen var mängden internettrafik 30 procent lägre än samma tid på tisdagen.
Hmm alla måste stå mot strömmen när det forsar. Snart måste vi BETALA för att få lite musik!

Påminnelse!

Vet inte om dom tycker jag är lite dement eller något men en påminnelse fick jag i varje fall, den satt på bilrutan.

onsdag 1 april 2009

Frukt är gott.

Kollad på lite gamla bilder i telefonen och hitta denna, det var för några veckor sedan min syster och hennes kille var på middag hos oss. Vi spelade ett spel och han blev lite fylle hungrig men glömde skala banen, han kommer från gottland och tycker om humle jäst och vatten :) fast gottländningar är inte direkt kända för att vara dom vassaste knivarna i lådan. Tror inte dom har bananer på gottland ungefär som älgar..

Vad tycker vi om Djurgår'n upp & ner


Det ska börjas i tid, till nästa sommar kan han följa med på match och sjunga med!