tisdag 24 februari 2009

Igår igen

Igår kväll så var katten på soffan igen, men denna gång var han på sin vakt. Så när han börja klösa på sidan av soffan och jag ligger i den, så flyger jag upp och slänger mig efter katten. Jag tänkte att nog får vara nog. Jag ska döda den fan. jag ska strypa den jäkeln. katten leker lite med mig tror jag.

3 kommentarer:

  1. Vill du ha ett tips? Skaffa en blomspruta, eller liknande, å spraya ner lilla kissen så fort du ser att den klöser där den inte ska... Så slipper du misshandla den stackarn ;)
    Det här hittade jag på: http://www.katterian.se/beteende.asp

    Varför katter klöser på möbler
    Det vanligaste svaret är att katter vässar sina klor. I själva verket klöser katter för att få bort det gamla, lösa ytterskalet på framklorna. Katter klöser även för att motionera och stärka de muskler som gör att katten kan dra in och sträcka ut sina klor. Klösandet fungerar även som doftmarkering. På undersidan av kattens framtassar sitter doftkörtlar, och när katten gnider sina framtassar mot underlaget sätter den sin personliga namnteckning där. Att få sina möbler sönderklösta är inte så kul, men om katten valt ut ett favoritställe att klösa på, är det jättesvårt att få den att acceptera något annat ställe. Därför är det viktigt att ha en bra klösbräda eller klösmöbel redan när katten flyttar in, så att man direkt kan vänja katten vid att klösa just där.

    Min katt som jag hade började inte kloa på sin klösgrej förrns jag gned in den med kattmynta... Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Ska försöka tänka på det nästa gång.

    SvaraRadera
  3. slå ihjäl kattjäveln! katter är jävulens avkomma..

    barbapappa or die..

    SvaraRadera