fredag 27 februari 2009

Jag glömde nästan..

Hej Igen!

Jag glömde nästan säga att det var jag. som va så förbannat grym på badmintonen, och Jimmy en lirare som var med och spela, han sög mest, asså om man ska förklara det på ett ord så skulle jag bara säga "SÖG"
Eller sög vet jag inte, men han vann fan inte över mig,
Eller det kanske han gjorde några gånger, men jag vann iaf. flera gånger över han.
Eller det kanske jag inte heller gjorde.
Men han var säkert tröttare än mig efteråt.
Eller så kanske det inte alls var.
Men han var iaf. inge bra.

Du suger jimmy hörude, du Suger... Sug och svälj trevig helg. Mvh 23cm@hotmail.com

Badminton

Igår var det badminton för första gången på torsdagar. Jag har skaffat en stående tid mellan 16:30-18:30 varje torsdag, så nu blir det en träning till i veckan. Det ska bli jäkligt kul och se om man går ner något i vikt, om man äter hyfsat bra också. Jag har kört ingen Läsk, Godis, Chips på vardagar men öl vin och whisky går bra.. Kan juh inte sluta med allt det roliga på en gång :)

torsdag 26 februari 2009

Här är männen som slåss om Linda Rosing!

Har ni sett Lindas program "Den rätte för Rosing" Så jäkla patetiskt men ändå så jävla kul att kolla på! Linda är jäkligt rolig bara hon. Men alla patetiska killar som skulle bli på satta av mannen med den största ballen i världen, för att ligga med henne. Patetiskt.

Undra varför det skulle vara så jäkla speciellt att pöka med Linda Rosing. Det skulle vara roligare och svårare att pippa med Alex Schulmans flickvän Amanda!
Och vafan knappt någon av dom har någon inkomst dom flesta deklarerade under 2008 för 0-50 000:- vafan! Bor hos morsan eller. Hur skulle dom kunna bjuda rosingstureplans krogar då? Eller kan det vara så att alla jobbar svart, mycke möjligt.

onsdag 25 februari 2009

Arg flickvän!

Är du dum i huvudet eller? tror du att det är kul att läsa att du ska strypa min katt och att du sparkar in den i väggen?? Jävla djurplågare! Bli normal!

Detta sms fick jag av min flickvän? Ja det är hennes katt som jag aldrig riktigt tyckt om, eller katten mig. Fatttar inte riktigt varför hon är så arg. En katt har juh nio liv ;o)

Kanske ska ta det lungt med katten i några veckor. Det skulle juh vara förjävligt om man kom hem, och väskorna står vid dörren.. Ja asså kattens :)

tisdag 24 februari 2009

Jim Carrey













Jag träffade Göran idag, och såg att han liksom likna Jim Carrey ganska mycket. Vad tycker ni?Jag borde föreslå att han söker upp den riktiga Jim. och fråga om han inte kanske är hans brorsa eller nåt.

Alltså det är han till vänster som är Göran.

Igår igen

Igår kväll så var katten på soffan igen, men denna gång var han på sin vakt. Så när han börja klösa på sidan av soffan och jag ligger i den, så flyger jag upp och slänger mig efter katten. Jag tänkte att nog får vara nog. Jag ska döda den fan. jag ska strypa den jäkeln. katten leker lite med mig tror jag.

måndag 23 februari 2009

Säljar kurs.

Jag har precis snackat med en polare som skulle bli säljare på hitta.se Och han undrade hur man kan sälja på bästa sätt. Jag har hittat sättet, koll in länken Jim. Om du vill bli en grym säljare. http://www.1000apor.se/tv/calle-schulman-saeljare-ep-4?page=1

katt jävel.

Igår kväll så står katt jäveln och klöser på soffan, som han gjort många gånger innan. Men den här gången såg jag det.
Jag sprang och sparka till den jäkeln så han flög in i väggen. efter det skrek jag åt han, det där göru inte om FATTARU! jag vet inte om katten fattade men soffan är juh sönder! Så vad gör man. Hur som helst vill du ha en klösig katt med fart i, som ser ut som en ko. Han haltar lite men annars går han bra.

söndag 22 februari 2009

Idol... eller inte

Jag såg precis ett klipp med 1000 apor och dom vill hitta en ny grej till deras humorsajt och det der ungerför ut så här http://www.1000apor.se/tv/super-mobbing-del-2
Om ni tyckte dom var elaka mot dom i idol, så är det ingenting mot detta.

fredag 20 februari 2009

Fredag!

Har ska man beskriva en fredag, finns nog bara ett ord "SKÖNT" och idag är det skönt. För det är fredag. Jag ska åka till bolaget, köpa lite vuxen dricka och åka hämta kidsen. Skönt!!

Fyrhjuling


Igår var det fyrhjuling med lite kunder i Västra Haninge. Det var riktigt roligt och uppskattades väldigt mycket från alla. Imorse var jag uppe med tuppen och var på jobbet 06:15 Det känns att de är mycke att göra på jobbet nu.

onsdag 18 februari 2009

Storleken har betydelse 2




Jag fick några snygga tröjor av defakto. Som jag naturligtviss inte kunde låta bli att hänga upp på mattes kontor!

Lurvig snubbe.


Jag tog denna bild på våran resa med firman, på kryssningen, i sängen, Vet ni vem det är?

tisdag 17 februari 2009

Porrkungen blir rövknullad



Skatteverket kräver porrkungen på omkring 865 miljoner kronor. Om han vägrar betala väntar indrivning från kronofogden. Hum hur tar man en sådan sak.

Ifall det skulle dimpa ner ett kuvert från skatteverket att man skulle betala 865 miljoner i kvarskatt. Stackars Berth Milton, Nu blir det inge mera aktier i Gnaget.... Haha

Somliga går i trasiga skor, men inte jag


Jag var och köpte mig ett par nya skor i helgen och dem var inte värdens snyggaste, men dom var otroligt sköna. Jag tror jag börjar bli gammal.. Alltså jag letade och letade, provade säkert ett tiotal olika snygga skor. Men alla var jäkligt osköna, Men så såg jag dessa med mjuk skön sula och dessutom gore-tex. Då vet man att man börjar bli vuxen!

Trötter...

Imorse vaknade alexander kl 03:50 och var jättepigg, väckte mig och ville kolla på barnprogram. efter mycket tjat från alex så övervägde jag att gå upp och slå på tv'n.

Så nu när jag sitter på jobbet, är jag sjukt trött. och vill bara åka hem även fast det är mycket att göra just nu.

måndag 16 februari 2009

Barbapappa

Jag råkade gå in på felsida av misstag och hitta denna bild på familjen barbapapa. Det är den rosa killen som är självaste barabapapa, inte helt olik matte om man får säga det. han är ungefär lika rund men ingen haka som matte, för han har tre.

Har i läst i mattes blogg www.barbapappa.nu att jag inte är tillräkligt smart för mitt eget bästa. och att han kommer slåtillbaka hårdare än israel mot gasa.
Jag har bara en sak att tillägga och det. Om han nu skulle styra över israel så styrde jag tyskland under andravärldskriget ;)
Efter bion i lördags så var Alexander så jäkla extas. Han lekte att han var en hund som heter Bolt och kunde skjuta laser genom ögorna och var en super hjälte.

Cicci har jobbat hela helgen så jag har tagit kidsen. Jag tror att det var nyttigt för både mig och dom. Det var som rena ramma träningspasset både roligt och jobbigt.

lördag 14 februari 2009

Bolt




Idag ska jag och Alexande gå och titta på filmen bolt på bio.

Även fast vi har ett biorum hemma så är det en annan grej att gå på bio på riktigt. popcorn godis och cola Vilken dag :)
Dagens vikt: Vill inte veta.


fredag 13 februari 2009

Storleken har betydelse




När jag såg det här igår, så tänkte jag direkt på Matte. Jag har hört att han trivs ganska bra i sin kropp och att storleken inte har någon betydelse... Men matte storleken har betydelse. Tänk om du skulle vara och sola på stranden. Då skulle alla barnen fråga, varför knubbsälen inte var i vattnet där den hör hemma.

torsdag 12 februari 2009

Kaka...

I en annan del av Märsta
Matte har inte bara mat problem, han har även kak problem. Så ser du han med kakor i öron och näsa. Ring mig...

Mata inte matte


Alla som följer mattes blogg vet hur svårt han har det att gå ned i vikt. http://www.barbapappa.nu/


Kanske är det för att han äter ostfylld kyckling med stektpotatis som badar i sås till lunch. Så alla resturenger, kiosker, pizzerier i Märsta området "mata inte matte" ifall fläsko skulle bli hungrig ge honom en morot :)

Mattes VV Byxor...


Matte berättade att han har ett par pösiga "Vikt väktar byxor" som ser ut så här. Undrar varför? kan det ha och göra med alla valkar på benen eller är det pga. bristningar.

2 1/2 män


Jag tycker 2 1/2 män är den bästa serien någonsin. Jag skulle kunna kolla på 10 avsnitt på rad.

Jag såg igår att nästa säsongen skulle börja på måndag, alltså säsong sex. Har jag något inbokat mellan nio och tio, så vet ni varför jag inte kommer...

onsdag 11 februari 2009

Kommentar

Jag såg att det var någon som hade kommenterat, att Matte kunde köra bil.
Jag har bara en sak att säga. Matte är en stor kille som kan försvara sig själv, eller han är väldigt stor, det är därför han går till Vikt väktarna varje vecka, eller hur Matte :) VV or die.

Konferens

Jag har precis pratat med en leverantör som sa att dom skulle iväg på en konferens i london.

Alla vet att en konferens är lika med två dagars supa, ångest och baksmälla. Varför säger man inte bara. Vi ska iväg med företaget och festa lite i london? Man blir lite iritterad på de där jävla rövslickarna.

Bio


Jag har precis varit och bokat två biljetter till filmen män som hatar kvinnor

Den har bio premiär 27 februari. Jag har stora förväntningar när det gäller denna film. Min flickvän har läst Stieg Larssons böcker och säger att jag också måste göra det. Men jag gillar mera att kolla på film, film popcorn och coca cola är min grej.


tisdag 10 februari 2009

Sveriges värsta bilförare


Jag har en polare som skulle kunna passa in på tv4.
Ni vet sveriges värsta bilförare. och jag har den perfekta kandidaten för detta. SÅ är det någon som har Adam Alsings nummer.
Vi var precis och käkade lunch på kung Carl i märsta och på den lilla vägen från jobbet till restaurangen tror jag han svor åt fyra bilar. Jävla käring du är en trafik fara! Lär dig köra bil!

Vi kan kalla han för "Barbapappa" barbapappa har också en erfarenhet att skriva sms, pilla på radion medans han kör. Istället för att titta på vägen. Ett flertal gånger har han varit på F-håret att krocka.

Träning

Igår var det innebandy, det känns lite bättre för var gång vi spelar.
Det blir lite lättare att springa och lite mindre träningsvärk dagen efter.


Dagens vikt 109 kg. :(

måndag 9 februari 2009

Motivation

Jag sitter på jobbet och försöker hitta motivation för att få in ett anbud som måste vara inne idag.
Men när man har börjat att läsa någons blogg så blir det som ett beroende asså det är lite läskigt. Alla som följer bloggar vet nog hur de är, ibland kan man kolla in webplatsen även fast det bara gått 20 min. puhh en som jag tycker är rolig är alexander schultman och 1000 apor.

Jag såg detta inlägg och fy fan vad jag garva asså.

http://www.1000apor.se/tv/calle-i-lyxfaellan

Fiske...




I Lördags vart det angelfiske ja det är när man fiskar med levande mört. Endel tycker det är grymt mot fisken, men som jag ser det ska juh mörten ätas upp av gäddan endå!


Vi fick inte mycke fisk vi fick en ynka gädda på ca. två kg. Men sprit bira och skitsnack var det gått om :)

torsdag 5 februari 2009

Min egna lilla ordbok

Kvinnors svenska i kontaktannonser

1. i 40-årsåldern = fyller 50 i år
2. äventyrlig = har legat med alla
3. vältränad = saknar bröst
4. medelmåttigt utseende = ful som stryk
5. vacker = patologisk lögnare
6. ständigt leende = går på droger
7. emotionellt säker = går på medicinering
8. feminist = fet
9. fri själ = knarkare
10. rolig = irriterande
11. new age = kroppshår på fel ställe
12. öppet sinne = desperat
13. utåtagerande = pinsamt högljudd
14. passionerad = sjaskigt fyllo
15. professionell = bitch
16. mullig = fet
17. något överviktigt = sjuklig fetma

Kvinnors svenska i vardagen

Ja = Nej
2. Nej = Ja
3. Kanske = Nej
4. Vi behöver = Jag vill ha
5. Jag är ledsen, men... = Du kommer att få ångra det här
6. Vi behöver prata.... = Nu har du ställt till det...
7. OK, gör som du vill = Passa dig jävligt noga
8. Jag är inte alls arg = Klart jag är arg, din idiot.
9. Vad du är uppvaktande ikväll = Tänker du bara på sex?

Mäns svenska i vardagen

1. Jag är hungrig = Jag är hungrig
2. Jag är sömnig = Jag är sömnig
3. Snygg klänning = Snygg urringning
4. Jag älskar dig = Jag vill ligga nu
5. Jag har tråkigt = Vill du ligga med mig?
6. Ska vi dansa? = Vill du ligga med mig?
7. Kan jag ringa dig nån gång? = Vill du ligga med mig?
8. Ska vi gå på bio? = Vill du ligga med mig?
9. Får jag bjuda dig på middag? = Vill du ligga med mig?
10. Dom skorna passar inte till dräkten = Jag är bög

Jag ska bli president

Jag säger bara kolla filmen..... :) Obama nu blir vi konkurrenter...

http://www.tsgnet.com/pres.php?id=370617&altf=Qpouvt13Lvohfo3&altl=Möghsfo

onsdag 4 februari 2009

God morgon

Jag sitter på jobbet och tänker hur jävla kallt det är nu den här årstiden och det enda jag hör överallt. Jag ska åka till Thailand, Jag ska åka till Grekland, Jag ska åka till Spanien Ja asså jag är inte avundsjuk om du tror det... Själv ska jag vara hemma och jobba :/

tisdag 3 februari 2009

Gaddning!

Imorgon kl 11:00 så blir det smärta i många timmar. Det tar nog 6-7 timmar att tattuera in det som jag skall göra men ska man bli fin får man lida pin :)

Innebandy

Igår var det innebandy och det var förbanat roligt men träningsverk så det bara skriker om det. Jag var ute på ett bygge idag som var fyra våningar högt och det strama i benen för varje trappsteg man tog.

Dagens vikt 107 kg.