fredag 30 januari 2009

Tatuerings dags..

Jag har precis varit och lämnat in underlag till min tatuering som jag skall göra på onsdag.
Det är porträtt på mina två små barn med insperation från japan.
Det blir från axen till armbågen ungefär ''Pontus ler**

Luncha...

Idag ska jag luncha med en leverantör som säljer akustik produkter vi kan kalla han för Jeppe!
Han brukar kunna säga lite små roliga saker som det kostar en krona för att tjäna två.
Hon skulle kunna suga rosten av en dragkrok.. Haha ha skrattar han åt sina egna skämt.

Ja ni vet det vanliga säljar snacket...

torsdag 29 januari 2009

Sålla bland bilderna på Facebook

Jag har precis läst aftonbladet och kan bara säga att ni som söker jobb och är lägger ut bilder på facebook kan tänka sig för en gång till.

Men man kan juh också tänka vilka jävla idioter är det som sitter och kollar upp folk och bedömer dom efter lite pary bilder.


Artikel tagen från Aftonbladet

Allt fler arbetsgivare kollar upp på nätet vad det finns för information om de som söker jobb på deras företag. Det leder ibland till att arbetssökanden sållas bort

http://www.e24.se/pengar24/jobbkarriar/artikel_1038725.e24

måndag 26 januari 2009

Igen stressig helg.

Helgen blev absolut inte som jag hade tänkt mig. I fredags när jag kom hem från jobbet och hade stressat hela vägen från märsta till uppsala och sedan handlat present till Cicci så visade det sig att min äldsta son Alexander var magsjuk, precis när vi skulle få besök av Ciccis familj och släkt. Hon fick ringa runt till alla och förklara att han var magsjuk. Jag tror det var bara Ciccis mamma som han åka iväg hemifrån så hon vände tillbaka hem när vi förklarade att dom fick komma. Men på egen risk...

I lördags skulle min mormor ha fest för oss då hon fyllde 70 år och jag fick åka dit själv då Alex var magsjuk, Cicci och Lucas fick också vara hemma. I Söndags skulle vi åkt på fest till barnens mormors mormor men jag och Alex tog det lugnt hemma och lekte och kolla på film isället då det tar Ca. två dagar för magsjukan att försvinna.

fredag 23 januari 2009

Stressig helg..

I dag fyller min flickvän Cicci år och hennes släkt kommer över på middag och tårta.
I morgon är det middag och firande för min mormor som fyllde 70 år i lördags.
På söndag fyller Ciccis mammas mormor år och jag vet inte riktigt hur mycke hon fyller men jag tror det är över 90 år iaf. Fast hon är väldigt glad och frisk. Det är juh de viktigaste.

Det blir nog inte den nyttigaste helgen... Om folk bjuder på tårta och sånt så är det juh inte att man tackar nej.

torsdag 22 januari 2009

Övertid...

Sitter på jobbet och har precis skickat iväg en offert på ett ganska stort jobb som jag räknat på idag :) Man kan juh bara hoppas på det bästa. Ibland gäller det att ställa upp för jobbet det är bara att kämpa på.

Min sambo Cicci fyller år imorgon undrar vad man ska köpa förnågot? Är så jäkla svårt att hitta något som hon behöver. Eller inrednings krams funkar alltid tavla eller någora fina ljusstakar
kanske?

Undra vad man ska käka förnågot, nu när man ska gå ner i vikt. Är bara sugen på att åka
förbi McDonalds nu när man har jobbat över lite. Men icke jag ska åka hem. Jag hoppas på att det finns kvar något av kvällens middag...

Nu var det dags...

Jag har bestämt mig för att jag skall gå ner en smula i vikt, ja sissodär en 20 kg. Eftersom jag idag väger ca 109 kg Så känns det juh inge vidare när nästan inga kläder i garderoben passar.

humm hur gör man då på enklaste sätt är juh det första man tänker? Ja det finns nog inga enka sätt. Många pratar om att vikt väktarna skulle vara så bra, att skäma ut sig inför massa främande människor med att väga sig i grupp... huuumm jag vet inte ja! Det enda rätta sättet är nog att träna hårt och äta rätt. Så därför ska jag börja spela innebandy på måndagar i märsta med jobbet Det är alltid en början :)