tisdag 26 maj 2009

måndag 11 maj 2009

Helgens körning.

Helgens körning var kanon. Jag skulle nästan säga att det var årets bästa åkning! Det hade regnat natten till söndag och det var mycket gegga och vatten, ett kort från i söndags.

Mattes koja

Man har juh hört om folk som sover på jobbet. Men har faktiskt inte sätt det fören nu. Här är iaf Mattes koja. Kanske skulle anmäla Matte till, Från koja till slott.

torsdag 7 maj 2009

Här är kvinnornas vanligaste sexfantasier

När tidningen Glamour frågar sina läsare om deras allra hemligaste sexfantasier är det många klassiker som landar på listan. Och några otippade nykomlingar.

Det är en klar majoritet av Glamours läsare som fantiserar under sexakten för att bli tända, hela 84 procent av de tillfrågade erkände öppet att de hade sexfantasier under själva akten. Men det finns fler saker som eldar upp kvinnorna, till exempel:

Offentlig sex och otrohetsaffärer
70 procent av de som svarat på enkäten ville gärna ha sex på offentliga platser, åtminstone i fantasin och lite över hälften, 55 procent, drömmer om att vara otrogna mot sin partners - men låter det stanna vid just en dröm, skriver Glamour.
Åldersskillnad
Att ha sex med en man som är mycket äldre än en själv eggade upp 63 procent, medan 22 procent av de tillfrågade tyckte att lammkött var att föredra på den punkten.

Kända män
Enligt samma undersökning ligger kändisar bra till på kvinnornas fantasilistor, 70 procent av de tillfrågade hade någon gång drömt om sängäventyr med en känd person.
Uniformer och expojkvänner
Män i uniform får det också att hetta till för flera, 56 procent diggade den typen av fantasi. Nästan lika många drömmer om sex med ett ex, skriver Glamour.

Kampen fortsätter...


Har jag berättat att jag forsätter med min sleev. Jag var och körde några timmar igår ska tillbaka och fortsätta med den på tisdag, det är en japansk drake. Jag kan säga att insidan av armen är inte det minsta skönt. men men nu är det gjort iaf.

onsdag 6 maj 2009

Ta min tjej men inte min tröja!

Jag fick en signerad match tröja igår av barbapappa! hela laget har signerat. Så fort jag kom hem var det bara att kasta in den i en ram och hänga upp den på väggen... Ta min tjej men inte min tröja!

tisdag 5 maj 2009

Deklaration

Jag skulle deklarera igår jag hade som vanligt dragit ut det till sista dagen! Varför gör man så varje gång, typ så att det är på håret att man hinner Iaf så jobbade jag över till 19:00 och efter de åkte jag hem, skrev i deklarationen, åka in till skatteverket i Uppsala för att lämna den där. Jag skämdes lite över att kl var typ 22:00 när jag var på skatteverket och tänkte att vafan jag är nog själv som lämnar den nu! Men så var absolut inte fallet det var bilar parkerade på hela gatan folk kom i taxi, dom gick, asså jag ljuger inte om jag säger att det var 50 Pers där. Asså folk var som galningar och lämna deklarationen Jag kände ett lungn att det inte bara jag som hade dragit ut på det.

måndag 4 maj 2009

God morgon

Det känns att det var skönt med lite långhelg, man fick sova ut lite och dessutom tillbringa lite kvalitets tid med kidsen vilket alltid är kul. Men när jag gick upp i morse så satt mina ögon ihop klistrade och jag spotade inte ut kudden fören jag kom till jobbet kändes det som. Höll desutom på att somna bakom ratten på vägen hit.. puuhh känns som att det kommer bli en lååång dag! Jag får åka till ica vid 8 och köpa lite frukost och red bull.